cykeltoj4u blog

ساخت وبلاگ

I alt 175 chauffører fra de 25 hold stod på udgangspunktet for Deinze og startede en lang 252 kilometer race. Spillet er hurtig fra starten, og hastigheden er over 50 km / h. Efter 50 kilometer forårsagede krydsvind fra Nordsøen den store gruppe at splitte, og en gruppe kraftfulde bilister skyndte sig til forkant. De udvide hurtigt gapet til mere end et minut.

Der er stadig mange chauffører, der forsøger at angribe i slutningen af ​​spillet. QUICK-STEP FLOORS gendanne de fire personer i de sidste 500 meter. Imidlertid blev deres sprinter Elia Viviani blokeret i mængden. På de sidste 150 meter begyndte Christopher at have et UAE TEAM EMIRATES Billigt Cykeltøj at angribe.

 

 Denne sejr viste, at Christopher genvandt forårsklassens følelse, og han må takke Gaviria, som også bærer et UAE TEAM EMIRATES UAE Team Emirates Cykeltrøje. Den sidste store gruppe sprintede, Gaviria overleverede retten til ild til Christopher og satte sig fast foran Viviani, gav frivilligt op accelerationen og holdt den farligste modstander bag ham.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 212 تاريخ : سه شنبه 29 مرداد 1398 ساعت: 22:14

Den 27. marts 2019 sluttede tredje etape af Volta a Catalunya. Iført en Mitchelton-SCOTT Billigt Cykeltøj, besejrede Adam Yates mange klatrere i slutningen af bjerget for at vinde scenen.

 

Slutningen af tredje fase blev sat til Valter 2000. Valter 2000 blev aflyst sidste år på grund af sne, og navnet var kendt for at være et højtliggende bjergfase. Efter starten af spillet brød mange mennesker igennem. Til sidst kom de fem personer ind i den sidste sprint sammen. Daniel Martin (UAE Team Emirates) tog føringen i fremskyndelse, men Adam Yates, der bar en Mitchelton-SCOTT Mitchelton-Scott Cykeltrøje, overstyrede sin modstander. Egan Beal (Team Sky) fulgte føringen af Adam Yates og vandt anden etape. De Gendt (Lotto-Soudal) vendte tilbage til målstregen efter 2 minutter og 21 sekunder, og holdt næppe den gule trøje.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 193 تاريخ : دوشنبه 28 مرداد 1398 ساعت: 22:20

Enduro World Series første gang åbnet sidste weekend i Rotorua, New Zealand. Det første ben af løbet blev udført i fem etaper, der passerer gennem den berømte Carreva Rewa Forest. Martin MAES, der bar på GT Factory Racing Billigt Cykeltøj, varede for 0: 27: 10.80 og afsluttede 24 sekunder foran modstanderen. Spillet vandt 2019 EWS sæsonen.

 

Efter starten af spillet udførte Morgane Charre stærkt og vandt endda et stadium. Årets kvinders kampfelt voksede, men den forsvarende mester Sam Hill startede godt, men han stødte på et mekanisk svigt. Crazy fans samlet sig i de hårdeste trærødder, og der var den mest spændende forestilling, "Fast and Clean", som var klædt i Dame Cykeltøj-mesteren Martin MAES for at vurdere hans præstationer. Næste stop vil EWS flytte til Tasmanien, så hold dig opdateret!

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 176 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 16:35

Cape Epic I slutningen af syvende etape vandt KROSS-SPUR-holdet det sidste stadium med 02:53:07. Scott-SRAM MTB-Racing vedligeholdt en førende total score, iført Nino Schurter i Scott-SRAM MTB-Racing Billigt Cykeltøj og Lars Forster vil i sidste ende vinde mesterskabet.

 

Med Nino Schurter og Lars Forster i Scott-SRAM MTB-Racing Nationale Mesterskaber Cykeltøj på GC i 8 minutter fordel, er mesterskabet foran dig, forsvare kun Cannondale Factory Racing og afslut kørslen sikkert. Derfor valgte de en konservativ strategi for at lade sidste kampmester kæmpe for andre hold, der konkurrerer om en single-station sejr. Tillykke med Nino! Tillykke med Lars! Hidtil sluttede 819 Sydafrika Absa Cape Epic med i alt 624 km og en kumulativ stigning på 16.650 meter.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 216 تاريخ : جمعه 25 مرداد 1398 ساعت: 21:51

Den 110. Milano-Sanremo startede den 23. marts. Som sæsonens første "Five Classics" er Milano-Sanremo naturligvis den første store begivenhed i 2019 Spring Classic. Den 291 kilometer lange race er meget lang, men for de fleste af de spillere, der bærer Billigt Cykeltøj, er de første seks timer "uformelle rides". Kun de sidste 30 kilometer er den "rigtige" Milano-Sanremo. Den sidste Poggio er dagens "vinder". Poggio har en længde på 3,7 km, en gennemsnitlig hældning på 3,7% og en maksimal hældning på ca. 5%. Hvis Poggio vises andetsteds, har den ikke engang "klatring", men i Milano-Sanremo er det den mest afgørende. Den ene er meget tæt på enden; den anden er, at sporet pludselig indsnævres i Poggio.

 

Milano-Sanremo er det eneste spil i "Five Classics", der passer til Giro d`Italia Cykeltrøje "Pure Sprinter", men det er eksistensen af Poggio, der gør spilets slutning fuld af variabler. Dette er også Milano-Sanremos største charme.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 178 تاريخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398 ساعت: 21:48

Cape Epics tredje fase, med en samlet længde på 107KM og en samlet stigning på 2800M, er et af de mest berømte stadier i Cape Epic's historie. Cape Epic, som ikke har klatret gennem Groenlandberg, er ufuldstændigt. Groenlandberg er det højeste punkt i løbet. Der er ingen tvivl om, at dette er et uundgåeligt vartegn for chauffører. I det sidste årti har Sydafrikas Cape Epic 7 løbruter. At klatre op til toppen.

 

Manuel Formic og Enrique Awancini, der bar på Cannondale Factory Racing's Billigt Cykeltøj, ankom til målstregen kl. 4:30:00 for at vinde scenen og satte på en gul BMC Racing Team Cykeltrøje, der repræsenterer total score. Samtidig opnåede Nino Schulte og Lars Fosters Scott-SRAM MTB-Racing-team succesfuldt fremskridt.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 233 تاريخ : سه شنبه 22 مرداد 1398 ساعت: 23:07

El 18 de marzo de 2019, finalizó la sexta etapa de la Double Sea Race. ALAPHILIPPE ganó inesperadamente el sprint del grupo. En comparación con la etapa anterior, la sexta etapa es un día relativamente fácil, y los altibajos se concentran en la primera mitad. Maximiliano Arie continúa cosechando los puntos de sprint y bloquea el Billigt Cykeltøj naranja.

 

El tren de velocidad Decuninck-Quick-Step controlaba perfectamente la escena. Aunque el velocista VIVIANI de Deceuninck-Quick-Step, que llevaba un Quick-Step Floors Cykeltrøje Deceuninck-Quick-Step, no pudo encontrar su propio tren en la recta final, ALAPHILIPPE hizo el último disparo. ALAPHILIPPE corrió a través de las dos posiciones del oponente y tomó la delantera. SAGAN puso su atención en VIVIANI, pero el oponente ya lo ha arreglado. El paso rápido de "Lure The Tiger Down The Mountain" también es "doble seguro".

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 224 تاريخ : دوشنبه 21 مرداد 1398 ساعت: 22:13

Først, sprintpositionen

Hvis du kan minimere dit tværsnitsareal i en high-speed sprint, kan du spare meget værdifuld kraft.

For det andet, placering og bil kontrol

Og for at få en god position, hvad enten du tager initiativ eller passiv, skal du vide, hvordan man risikerer risikoen for et nedbrud ved høj hastighed for at åbne modstanderen og hvordan man skal være præcis og ikke tabe vinden.

For det tredje, sprintknappen: Hvis din Billigt Cykeltøj stadig bruger mekanisk skift, anbefales det stærkt at skifte til elektronisk skift og installere en sprintknap i en bekvem position.

4. Bøjning: Hvis du tilfældigvis har et højere færdighedspunkt og kan bøje og bøje hurtigere end andre, kan du vælge at udnytte de hurtige svingeværdier til at opnå en højere position og reducere energitab.

 

Isle of Man missilen har kun en i verden, ikke svagere end Cavendish's fysik i Quick-Step Floors Cykeltrøje er ikke den eneste betingelse for at vinde et spil.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 220 تاريخ : شنبه 19 مرداد 1398 ساعت: 21:26

Den 3. august 2019 sluttede den første fase af den polske tuering. Ackermann iført en Bora-Hansgrohe Billigt Cykeltøj besejrede Gaviria og startede.

Den første etape var den 132,3 km flade vejtrin i Krakow. Før sprint indtog det endelige byområde, nærmede sprinten sig, og rytmen i spillet blev mere og mere anspændt. Det komplekse terræn og smalle veje i byen øger spilets vanskeligheder.

 

Bora Hansgrohe tog en masse rides på denne dag og tog Ackermann i Bora-Hansgrohe Bora-Hansgrohe Cykeltrøje til en god position. Swift startede tidligt, og da det var Gaviria og Ackermanns styrke, efterlod de to åbenlyst deres andre modstandere. Ackermann, der accelererede senere, havde mere udholdenhed og vendte tilbage til Polen efter et år, hvor den første etape blev vundet.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 221 تاريخ : جمعه 18 مرداد 1398 ساعت: 21:41

Den 13. marts 2019 var Paris-Nice fjerde etape forbi. Breakout gruppen lykkedes til sidst, og Cort, der bar Astana Pro Team Billigt Cykeltøj, stod ud og vandt scenen.

Den fjerde etape af Nice Touament i Paris er 212 kilometer lang og er den bedste i denne konkurrence. 13-personers breakout-gruppen blev dannet i det tidlige stadie af spillet. De Gendt tog alle de resterende tre klatringspunkter i dette stadium og klatrede først klatreførerslisten og overtog polka dot shirt.

 

Mitchelton-SCOTT førte den store gruppe til at forfølge og håbede at lade Trentin slå scenen. I sidste øjeblik undlod den store gruppe effektivt at begrænse kløften; Kurts sprinthastighed var bedre end modstanderen, men han ventede ikke til slutningen, en kilometer før afslutningen af ​​hastigheden for at accelerere direkte for at slippe af med andre mennesker, solo vinde, De Gendt forsøger at indhente er mislykket. Den store gruppe ankom i 48 sekunder. Kwiatkowski, klædt i Team Sky Team Sky Cykeltrøje, steg til toppen af ​​den samlede score, det femte trin er ITT, Kwiatkowski har mulighed for at udvide føringen.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 218 تاريخ : دوشنبه 14 مرداد 1398 ساعت: 22:16

Den 9. marts 2019 var den 13. Strade Bianche forbi. Alaphilippe, der havde på seg Deceuninck-QuickStep Billigt Cykeltøj vandt mesterskabet i den endelige stejle skråning med Fuglsang (Astana) og Van Aert (Jumbo - Wismar).

 

Vejret i årets konkurrence er meget godt, og de 11 dele af grusveje bliver ikke mudrede. Starten af ​​spillet var forholdsvis stramt; Efter 30 kilometer adskilles nogle talenter fra den store gruppe. Fuglsang ville slippe af med Alaphilippe før den sidste stejle hældning, men hans modstander havde Deceuninck-QuickStep Quick-Step Floors Cykeltrøje i god form, og den sidste stejle hældning sprintede helt ind i Alaphilippes kontrol. Blandt dem, en kraftfuld Deceuninck-QuickStep, har de lavet en fantastisk firespil-vindende strimmel i de sidste fire enkeltdags løb (Omloop Het Nieuwsblad, KBK, Saman Grand Prix og Strade Bianche).

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 245 تاريخ : يکشنبه 13 مرداد 1398 ساعت: 22:27

Ringloven i 2019 er afsluttet. Den 21-dages rejse er ved at afslutte. Der er mange forskellige afgangssteder til Tour de France, men slutpunktet har altid været den franske hovedstad, Paris, som aldrig har ændret sig i mere end hundrede år. I Paris aften, på den sidste dag i konkurrencen, tog de ryttere, der bærer Billigt Cykeltøj, ud af Paris 'udkant og blev hilst velkommen på vejen. Uanset om det er den første eller den sidste, er det en helt, der har afsluttet en 3.000 kilometer lang rejse.

 

Spillet er allerede "færdig", og føree vil langsomt nyde afslapningstiden. Efter at have ankommet til målstregen var de kørere, der havde Tour de France Cykeltrøje, meget imponeret over konkurrencen, og BERNAL, Sagan og Kruijswijk stod på det højeste podium. Tour de France er en stor konkurrence med et stort spænd af tid og afstand. Uanset om føree har vundet mesterskabet eller ej, er de kørere, der kan gennemføre den 3.000 kilometer lange rejse, helte. De er værd at alles. Anerkendt, håber jeg, at de i fremtiden vil være i stand til at blive bedre og bedre til at vinde deres mesterskab.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 216 تاريخ : چهارشنبه 9 مرداد 1398 ساعت: 22:49

Kvindees Strade Bianche er den første kvindes verdenstur i 2019 sæsonen, der tiltrækker en gruppe topspillere. Kvindees løb svarer til mændenes løb. Løbet er 136 kilometer langt og består af 8 sektioner på 23 kilometer grusveje. Tempoet i spillet er hårdt, og lovovertrædelsen og forsvaret er hyppige, men den der virkelig bestemmer retningen af ​​spillet sker i de sidste 15 kilometer.

 

Under vagt af Bols-Dolmans, der er domineret af antallet af mennesker, fandt Van Vleuten, som havde en Mitchelton-Scott Billigt Cykeltøj, stadig muligheden, og derefter den anden side at åbne hullet i et halvt minut, solo i sidste ti kilometer. Den hollandske veteran var i god stand og holdt sin fordel helt til målstregen, og endelig satte Van Vleuten på kvindens Strade Bianche's første Dame Cykeltøj. Langvad og Niewiadoma vandt andet og tredje sted.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 232 تاريخ : سه شنبه 8 مرداد 1398 ساعت: 22:21

Taler om Rwanda kan mange menneskers første reaktion være et af verdens mindst udviklede lande, som er økonomisk bagud, politisk ustabilt og udgivet af De Forenede Nationer. Men dagens Rwanda er blevet meget anderledes. Rwandas folk har en utænkelig entusiasme til cykling. Tueringen har nået et nationalt kaevalniveau, og fansne, der køber Billigt Cykeltøj over hele verden, er Rwanda. Folk er forbløffet over cyklens entusiasme!

 

At vinde årets mesterskab er Astana Pro Teamets Merhawi Kudus. Det 25-årige klatringsgeni fra Eritrea brugte bare Astana Astana Pro Team Cykeltrøje i 2019 og vandt det egypteanske nationale mesterskabs vejkamp mesterskab sidste år og har et samlet potentiale på 31 i Tour of Spain i år.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 257 تاريخ : يکشنبه 6 مرداد 1398 ساعت: 23:10

Den fjortende etape er den første etappe i Tour de France i år, der klatrer op til 2000 meters højde, en ægte bjergetappe. Den 117,5 kilometer kompakte skema gør spillet hurtigere hurtigere. Tourmalet Pass er Pyrenæees repræsentant Dette er ofte tilfældet i Tour de France-ruten, men antallet af gange, det ser ud som slutningen af ​​bjerget, er meget få. Før ryttee var klædt i Billigt Cykeltøj og klar til at sprint i Turmalai, udstoppede organisationskomitéen også en Col du Soulor, vanskelighedee kan ikke ignoreres.

 

Den fjortende etape i Tour de France sluttede. Pinot startede det sidste slag i de sidste 200 meter og vandt mesterskabet. Pinot tog føringen til toppen af ​​Tourmalay og vandt etappen. Alaphlippe anden linje, hvilket yderligere udvider den samlede score fordel og total Scoresituation Alaphlippes præstation er forbløffende og fortsætter med at konsolidere status for den gule skjorte.Alaphlippe holder hende Tour de France Cykeltrøje i hånden, og vi forventer, at Alaphlippe og Pinot opnår bedre resultater i næste kamp.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 189 تاريخ : پنجشنبه 3 مرداد 1398 ساعت: 22:42